1500 m2 / 1000 gasten

De Woonindustrie

De Woonindustrie in Nieuwegein is één van de meest lichte en inspirerende eventlocatie in regio Utrecht. De Woonindustrie is oorspronkelijk een B2B inkoopcentrum in de woon-/interieurbranche, waardoor er zoveel inspiratie en sfeer heerst.  

De Woonindustrie heeft een royaal atrium van 1.400m2 met glazen dak. Het wordt ook wel de grootste woonkamer van Nederland genoemd. Het daglicht komt hier volop binnen, dit zorgt voor een prettig gevoel bij de gast en geeft een extra positieve dimensie.

Daarnaast zijn er 10 subzalen, variërend van 30 - 200 personen.

Deze sfeervolle evenementenlocatie is door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en vele mogelijkheden de ideale locatie voor jouw volgende zakelijk evenement. Denk hierbij aan (hybride) congressen, seminars, productpresentaties, beurzen en kick-offs. Bij De Woonindustrie geldt niet voor niets: 

'Events waar je je thuis voelt!'

Capaciteit

Min. aantal gasten 200 pers.
Max. aantal gasten 1000 pers.
Oppervlakte 1400 m2
Aantal ruimtes 1 plenair, 10 subzalen
Aantal parkeerplekken voldoende / gratis
Plan je bezoek Vraag je offerte aan

Overige locaties van Qeet Utrecht

Bij Qeet hebben we een liefde voor bijzondere locaties. In de buurt uiteraard. Locaties vol historie, karakter en verhalen, maar ook industriële panden waar lekker dat rauwe in naar voren komt. Net als dat eten vele smaken kent, hebben onze locaties dat ook. Wij zoeken graag met je mee naar de perfecte locatie.

Bekijk alle locaties

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor een locatiebezichtiging
en kom zelf de bijzondere sfeer ervaren!

/contact