3500 m2 / 2500 gasten

Fort Voordorp

Dit historische fort van de UNESCO Werelderfgoedlijst is perfect voor zakelijke en particuliere evenementen vanaf 100 personen.

Met een capaciteit van 100 tot 2500 personen is er voldoende ruimte, binnen en buiten. Ook hebben we 350 parkeerplaatsen op eigen terrein. Doordat we werken met vaste partners is bijna alles mogelijk. We denken graag met je mee om van jouw event een succes te maken. Fort Voordorp is een unieke locatie voor jouw event!

Capaciteit

Min. aantal gasten 100 pers.
Max. aantal gasten 2500 pers.
Oppervlakte 3500 m2
Aantal ruimtes 10
Aantal parkeerplekken 350 gratis
Plan je bezoek Vraag een offerte aan

Ideaal voor:

  • inspirerende congressen,
  • beurzen & bijeenkomsten,
  • kennisrijke seminars,
  • gezellige borrels,
  • knallers van feesten,
  • onvergetelijke bruiloften,
  • mooie diners,
  • verbindende teambuilding activiteiten en
  • relaxte festivals.

Fort Voordorp is een bijzondere evenementenlocatie op een historische plek. Het Fort bevindt zich op een eiland en ligt midden in de natuur net buiten de stad Utrecht. Met de 35000 m2 aan buitenterrein ook perfect voor evenementen buiten. Er hebben hier al diverse festivals plaatsgevonden. Het Fort heeft een mooie combinatie van historische en moderne elementen. Bijzondere details die de geschiedenis nog goed laten zien, maar met de comfort en luxe van vandaag. Het Fort heeft 2 grote plenaire ruimtes met eigen buitenterras. Ook zijn er verschillende subruimtes voor break outs, waardoor het zeer flexibel in te zetten is.

Speciaal voor Fort Voordorp hebben we met Qeet een op maat gemaakt teambuildings spel ontworpen: Fort Royale
Er is een grootschalige oefening op het Fort Voordorp gepland door de 4 hoofdofficieren. Een training die kennis, inzicht, samenwerking én uithoudingsvermogen test. Door de taken juist te volbrengen win je terrein. Het team dat het grootste gedeelte van het fort weet te bemachtigen wint.

Overige locaties van Qeet Utrecht

Bij Qeet hebben we een liefde voor bijzondere locaties. In de buurt uiteraard. Locaties vol historie, karakter en verhalen, maar ook industriële panden waar lekker dat rauwe in naar voren komt. Net als dat eten vele smaken kent, hebben onze locaties dat ook. Wij zoeken graag met je mee naar de perfecte locatie.

Bekijk alle locaties

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor een locatiebezichtiging
en kom zelf de bijzondere sfeer ervaren!

Bel en plan je bezoek