500 m2 / 475 gasten

Gasthuis Leeuwenbergh

Gasthuis Leeuwenbergh ligt in het centrum Utrecht, aan het Servaasbolwerk. De locatie is heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar en er zijn voldoende parkeergarages in de buurt. Met een capaciteit van 475 personen een mooie grote locatie voor verschillende soorten evenementen. Gasthuis Leeuwenbergh beschikt over geavanceerde faciliteiten op het gebied van licht en geluid.

Rijksmonument

Gasthuis Leeuwenbergh is gebouwd in 1567 en is inmiddels een rijksmonument. Leeuwenbergh is opgericht door Agnes van Leeuwenbergh, die haar hele vermogen naliet aan de armen van dagen. Hoewel het begon als gasthuis, heeft het verschillende functies gehad: pesthuis, militair hospitaal, kazerne, scheikundig laboratorium wordt het tegenwoordig gebruikt als concertzaal en evenementenlocatie.

Flexibele indeling

Gasthuis Leeuwenbergh beschikt over verschillende ruimtes:

  • Auditorium (met balkon) |  beschikt over een podium en biedt ruimte aan ongeveer 250 personen in een theateropstelling.
  • Foyer | ligt naast het auditorium en is goed geschikt voor cateringdoeleinden.
  • Binnentuin | grote afgesloten binnentuin, met een eigen ingang.
  • Breakout Ruimtes | Er zijn verschillende breakout ruimtes mogelijk. Deze verschillen allemaal van grootte (souterrain, tuinhuis) en in naburige locaties (op minimaal 2 minuten loopafstand).

Gasthuis Leeuwenbergh is geschikt voor zakelijke events, feesten, conferenties, concerten, lezingen, congressen, borrels en diners, bruiloften en uitvaarten.

Locatiebezoek plannen?

Bel naar 030 - 69 66 121 of stuur een mail naar info@qeet-utrecht.nl

 

Capaciteit

Min. aantal gasten 30 pers.
Max. aantal gasten 475 pers.
Oppervlakte 500 m2
Aantal ruimtes 4
Aantal parkeerplekken betaald parkeren omgeving
Plan je bezoek Vraag je offerte aan

Overige locaties van Qeet Utrecht

Bij Qeet hebben we een liefde voor bijzondere locaties. In de buurt uiteraard. Locaties vol historie, karakter en verhalen, maar ook industriële panden waar lekker dat rauwe in naar voren komt. Net als dat eten vele smaken kent, hebben onze locaties dat ook. Wij zoeken graag met je mee naar de perfecte locatie.

Bekijk alle locaties

Hoe kunnen we jou verrassen?

Neem contact op voor een locatiebezichtiging
en kom zelf de bijzondere sfeer ervaren!

Bel en plan je bezoek