Wat we doen

Bij Qeet zorgen we voor goed eten. Niet alleen lekker eten, maar ook verantwoord. We zijn ons steeds bewuster geworden van de waarde die ons voedsel heeft. De waarde voor alle makers, de waarde voor onze maatschappij en de waarde voor jou. Met alle spelers in de voedselketen willen we hierop inspelen door verser, gevarieerder en ook gezonder voedsel te ontwikkelen en te produceren. Van boer tot bord. En we koken uiteraard met de seizoen mee. Qeet deelt de smaken uit de buurt!

Zakelijk

Wil je inhoudelijk en professioneel goed voor de dag komen bij je relaties en collega’s? Wij denken graag met je mee over een beurs, seminar, symposium, congres, relatie-evenement, personeelsfeest, teambuilding, zakelijk diner of borrel op een mooie locatie.

Neem contact op

Particulier

Een borrel, feest, bruiloft of jubileum? Check de evenementenlocaties waar Qeet catert en we maken er een onvergetelijke herinnering van.

Neem contact op

Onze concepten

Bij Qeet zitten we nooit stil en denken we in kansen en oplossingen.
Met deze toffe dingen zijn we namelijk ook nog bezig:

  • Qeet Café; In de Werkspoorfabriek zitten we op een te gekke plek van De Stadstuin met ons eigen Qeet Café. Kom onze lokaal gebrande koffie proeven of onze heerlijke broodjes met smaken uit de buurt.
  • Foodboxen; een online vrijdagmiddagborrel, lunch tijdens een online event of gewoon je waardering tonen aan je collega’s? Qeet regelt het met lokale lekkernijen.
  • Qeet Crew; Voor alle mensen uit de buurt hebben we de leukste bij- en tussenbaan. Dus is horeca en hospitality iets voor jou, neem gerust contact op met ons. Lekker bijverdienen en ook nog groeien en bijleren door onze interne cursussen. Meld je aan!
  • Qeet op je werk; Overwerken of nog een deadline halen? Een lekkere gezonde maaltijd zou dan fijn zijn. In samenwerking met de fietskoerier worden ze ook nog eens duurzaam bezorgd.
  • Qeet webshop; al dat lekkere uit de buurt willen we het liefst met iedereen delen. Binnenkort live!